ΠΑΟΚ

Κάνιας: «Σύνολο που αξίζει το πρωτάθλημα»

Ο Ισπανός άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με αφορμή την βράβευσή του για το καλύτερο γκολ του μήνα Φεβρουαρίου (στο ματς με τον Ατρόμητο), ο Χοσέ Κάνιας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόσο για το γκολ, όσο και για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός άσος του ΠΑΟΚ, είναι από τους πλέον ευδιάθετους παίκτες στην ομάδα καθώς του αρέσει να σπάει πλάκα με τους συμπαίκτες του, όμως έχει απογοητευτεί ταυτόχρονα από την εξέλιξη που πήρε το πρωτάθλημα.

«Δεν ξέρω αν είναι το ωραιότερο γκολ που έχω βάλει. Έχω σκοράρει πολλά ωραία. Φέτος είναι σίγουρα το ωραιότερο. Τα θυμάμαι όλα τα γκολ. Σαν να τα πέτυχα πριν μια βδομάδα!», είπε αρχικά χαριτολογώντας και συνέχισε για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και μετά στις δικαστικές αίθουσες:

«Είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση που ζω για πρώτη φορά. Είναι άδικο να αποφασίζεται η τύχη ενός πρωταθλήματος εξωαγωνιστικά. Έχουμε δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ότι αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή. Το να αλλάζει η βαθμολογία με τέτοιο τρόπο, μου φαίνεται άδικο και δεν θα ήθελα να συμβεί ξανά. Δεν θα ήταν όμορφο να συμβεί σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα στον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα. Ήταν μια μεγάλη “μαχαιριά” για όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές».

Ο Κάνιας σχολίασε πως όλη αυτή η κατάσταση δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί, αλλά όπως και να έχει η σεζόν δεν έχει τελειώσει και υπάρχει και ο στόχος του κυπέλλου.

«Όλη τη σεζόν τα έδωσες όλα για να ανέβεις στην πρώτη θέση κι έχεις την προσμονή ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν με ένα πρωτάθλημα που θέλαμε και εμείς πάρα πολύ αλλά και ο κόσμος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει πλέον να προσαρμοστούμε στα τελευταία ματς πρωταθλήματος και σε ημιτελικό και τελικό του Κυπέλλου. Θέλουμε να φέρουμε ένα ακόμα Κύπελλο σε αυτή την πόλη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο και σε όλους εδώ», ήταν τα λόγια του.

«Η νίκη στον Ατρόμητο ήταν κάτι σαν απάντηση από εμάς για όλα όσα έχουν συμβεί. Δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα κι ότι είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο που αξίζει ένα πρωτάθλημα που δεν αποφασίστηκε μέσα στο γήπεδο», κατέληξε.

 

 

Exit mobile version