ΠΑΟΚ

Κάρολ Σβιντέρσκι: Η Ουνιόν… «σφήνα» για τον Πολωνό του ΠΑΟΚ

Στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Κάρολ Σβιντέρσκι έχει μπει και η γερμανική Ουνιόν Βερολίνου που τον διεκδικεί από την Μπολόνια. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πιθανή μεταγραφή του Σβιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ σε άλλη ομάδα. Μετά την Μπολόνια και η Ουνιόν Βερολίνου εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον. Τα παραπάνω αναφέρει η  ιστοσελίδα «bia24.pl» σύμφωνα με την οποία η...

Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Κάρολ Σβιντέρσκι έχει μπει και η γερμανική Ουνιόν Βερολίνου που τον διεκδικεί από την Μπολόνια.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πιθανή μεταγραφή του Σβιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ σε άλλη ομάδα. Μετά την Μπολόνια και η Ουνιόν Βερολίνου εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον.

Τα παραπάνω αναφέρει η  ιστοσελίδα «bia24.pl» σύμφωνα με την οποία η γερμανική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση 3.000.000 ευρώ στον Δικέφαλο συν μπόνους.

«Οι εμφανίσεις του Πολωνού έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Η προσφορά της Μπολόνια μοιάζει πιο σοβαρή αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει όμως και η πρόταση από την Μπουντεσλίγκα και την Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα προσφέρει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης 3 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

Σύντομα θα φανεί ποιος θα κινηθεί πιο γρήγορα και ποιος θα είναι πιο αποτελεσματικός για την απόκτησή του», αναφέρει το δημοσίευμα από την Πολωνία.

Όπως τονίζεται ο ΠΑΟΚ θα «ζυγίσει» τις δύο προσφορές που έχει και θα επιλέξει την καλύτερη.

Θυμίζουμε πως η Μπολόνια έχει κάνει πρόταση ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης 20 τοις εκατό. Μάλιστα οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία για τη μετακίνησή του στην Ιταλία.

Exit mobile version