ΠΑΟΚ

Κατσαρής για Τούμπα: «Θα γκρεμιστούν τα πάντα! Γήπεδο από την αρχή»

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, σε συνέντευξή του στον Fair Play 96,1 fm αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο στην Τούμπα.
Κατσαρής για Τούμπα: «Θα γκρεμιστούν τα πάντα! Γήπεδο από την αρχή»

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, σε συνέντευξή του στον Fair Play 96,1 fm αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο στην Τούμπα.

Ο κ. Κατσαρής είπε: 

Για τη χρήση του χώρου: «Εμείς δεν είμαστε με κανένα κόμμα, είμαστε ΠΑΟΚ και είμαστε με όλους όσοι θέλουν το καλό μας, γι αυτό και εξηγούμε ότι η Πολιτεία δεν έκανε καμία χάρη στο σύλλογο, παρά μόνο παραχώρησε μια έκταση, την οποία θα πάρει πίσω εάν διαλυθεί ο ΠΑΟΚ, άρα δεν είναι δική μας, απλώς μας έδωσε τη χρήση σε έναν άχρηστο για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, χώρο».

Για τη συνεργασία του Ερασιτέχνη με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρει την εκμετάλλευση του γηπέδου για όσα χρόνια του χρειαστούν, προκειμένου να κάνει την απόσβεση της επένδυσης, η οποία θα είναι πολύ μεγάλη και επομένως, πρέπει να το συζητήσουμε μαζί του και να πάρουμε αποφάσεις».

Για τη χωρητικότητα του νέου γηπέδου: «Το γήπεδο που έχουμε συζητήσει θα είναι χωρητικότητας 35.000 φιλάθλων και εμείς μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση σε όλες τις πλευρές, εκτός από την οδό Μικράς Ασίας, στις θύρες 7 και 8, ίσως γι αυτό το λόγο να μετακινηθεί λίγο προς τα πάνω το νέο γήπεδο».

Για το αν θα γκρεμιστεί το γήπεδο ή θα ανακατασκευαστεί: «Ρωτήσαμε τον κ. Σαββίδη εάν θα γκρεμίσουμε ή θα διατηρήσουμε το κτίριο στη θύρα των επισήμων και μας είπε ότι θα γίνει καινούργιο γήπεδο από το μηδέν, άρα θα γκρεμιστούν τα πάντα. Άλλωστε, είχαμε κάνει εργασίες όταν χτιζόταν το γήπεδο και διαπιστώσαμε ότι από κάτω δεν υπήρχαν ούτε αρχεία ούτε τίποτα, άρα το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και στο υπόλοιπο οικόπεδο».

Για τη μεταφορά των τμημάτων του Ερασιτέχνη: «Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ θα μεταφέρει σε άλλους χώρους τα τμήματά του, που φιλοξενούνται κάτω από τις κερκίδες της Τούμπας και ίσως κάποια μεταφερθούν στο Παλατάκι, αλλά το πιο πιθανό είναι να βρούμε άλλο χώρο, γιατί όλα τα τμήματα έχουν Ακαδημίες, υποδομές και ίσως ένα μέρος να μείνει στην Τούμπα, αν και θα επιδιώξουμε να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι εμπορικοί χώροι, για εκμετάλλευση από τον Ιβάν Σαββίδη».

Για την ποιότητα του νέου γηπέδου: «Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι στην Τούμπα θα χτιστεί το πιο μοντέρνο και πιο όμορφο γήπεδο της Ευρώπης και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα γίνει τελικά, γιατί ξέρω την επιθυμία του κ. Σαββίδη να φτιάξει κάτι πολύ όμορφο, που θα μείνει στην ιστορία».

«Λήξη συναγερμού» και επιστροφές

Ανεβαίνει η αξία του Λημνιού

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατσαρής για Τούμπα: «Θα γκρεμιστούν τα πάντα! Γήπεδο από την αρχή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.