ΠΑΟΚ

Λημνιός: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ΠΑΟΚ-Κολωνίας!

Οριστική είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ-Κολωνίας για τη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού, με τον 22χρονο επιθετικό να μετακομίζει στην Bundesliga. Ο Λημνιός βρισκόταν εδώ και καιρό στο ραντάρ της γερμανικής ομάδας, όμως η πρόταση, που «ξεκλείδωσε» το deal ήταν αυτή, που έφτασε στα γραφεία της Τούμπα τα τελευταία 24ωρα. Η Κολωνία προσφέρει στον ΠΑΟΚ 3,3 εκατ....

Λημνιός
Λημνιός
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οριστική είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ-Κολωνίας για τη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού, με τον 22χρονο επιθετικό να μετακομίζει στην Bundesliga.

Ο Λημνιός βρισκόταν εδώ και καιρό στο ραντάρ της γερμανικής ομάδας, όμως η πρόταση, που «ξεκλείδωσε» το deal ήταν αυτή, που έφτασε στα γραφεία της Τούμπα τα τελευταία 24ωρα.

Η Κολωνία προσφέρει στον ΠΑΟΚ 3,3 εκατ. ευρώ, με το 10% (300.000) να το διατηρεί ο Ατρόμητος, που είχε ποσοστό μεταπώλησης του Βολιώτη μεσοεπιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζίβκοβιτς: Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται

Έτσι, ο Δικέφαλος βάζει στα ταμεία του 3 εκατομμύρια συν μπόνους από όρο, που υπάρχει για συμμετοχές του Λημνιού, οι οποίες μπορούν να ανεβάσουν το ποσό 300 με 500 χιλιάδες ευρώ.

Οι Θεσσαλονικείς διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 15% ενώ ο Λημνιός αναμένεται υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με απολαβές, οι οποίες θα φτάνουν τα 750.000 ευρώ+μπόνους!

Exit mobile version