ΠΑΟΚ

Λημνιός και Γιαννούλης στις λίστες ξένων ομάδων!

Τραβούν όλο και περισσότερο τα βλέμματα

Λημνιός
Λημνιός
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τόσο ο Δημήτρης Γιαννούλης όσο και ο Δημήτρης Λημνιός έχουν προσελκύσει τα βλέμματα ξένων ομάδων, με τις εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα.

Οι δύο παίκτες με την παρουσία τους σε ΠΑΟΚ και Εθνική ομάδα αντίστοιχα μπήκαν στο… μάτι δεκάδων σκάουτερ, που τους έχουν παρακολουθήσει.

Πολλοί είναι επίσης αυτοί, που συνεχίζουν το τσεκάρισμα και έχουν προγραμματίσει να τους δουν στα επόμενα ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Το… χάρηκαν ομάδα και κόσμος στην Τούμπα (pics)

Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο ο Λημνιός όσο και ο Γιαννούλης έχουν ανεβάσει επίπεδο την καριέρα τους, κινούνται πλέον σε υψηλά στάνταρ και δεν θα αργήσουν να έρθουν στα γραφεία της Τούμπας μεγάλες προτάσεις για εκείνους…

Οι δυο τους «κέρδισαν» τον Τζον Φαν’τ Σχιπ, πήραν φανέλες βασικών και έδειξαν τις δυνατότητές τους, με τον πρώτο να σκοράρει από ασίστ του δεύτερου στην πολύ καλή εμφάνιση της Ελλάδας στο Γιερεβάν ενώ χθες (18/11) στο ΟΑΚΑ ήταν ξανά πρωταγωνιστές στη νίκη της «γαλανόλευκης» κόντρα στη Φινλανδία.

Με τον τρόπο, αυτό τόσο ο Λημνιός όσο και ο Γιαννούλης «πιστοποιούν» αυτό, που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν δει εδώ και πολύ καιρό: Πως πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές με πολύ υψηλό «ταβάνι» και στους οποίους μπορούν να στηριχθούν τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και η Εθνική Ομάδα στο παρόν αλλά και φυσικά στο μέλλον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Δούκας για Ολυμπιακό: «Κλάματα, επιστολές διαμαρτυρίας και… Αδριατική λίγκα»

Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξή τους έχει παίξει ο πρωταγωνιστικός ρόλος τους στον ΠΑΟΚ καθώς αμφότεροι πραγματοποιούν την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, που επένδυσε στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, βλέπει τώρα τους κόπους του να δικαιώνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν (το) κουνάει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version