ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «Να βρεθούν οι μπ@στ@ρδοι που χτύπησαν τον Τζήλο»

Ιδιαίτερα «αιχμηρός» ήταν στην τοποθέτησή του αναφορικά με την άνανδρη επίθεση στον διαιτητή, Αθανάσιο Τζήλο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε και στην επίθεση που δέχθηκε ο διεθνής ρέφερι, Αθανάσιος Τζήλος, «ξεσπώντας» με φόντο το συμβάν. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο προπονητής...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ιδιαίτερα «αιχμηρός» ήταν στην τοποθέτησή του αναφορικά με την άνανδρη επίθεση στον διαιτητή, Αθανάσιο Τζήλο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε και στην επίθεση που δέχθηκε ο διεθνής ρέφερι, Αθανάσιος Τζήλος, «ξεσπώντας» με φόντο το συμβάν.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει… «να βρεθούν οι μπ@στ@ρδ@ που τον χτύπησαν».

«Αυτό που έχει συμβεί είναι απίστευτο. Δυστυχώς, τα πέντε χρόνια που βρίσκομαι μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, κάθε χρόνο σταματάει το πρωτάθλημα. Δεν είναι φυσιολογικό, ξεπερνάει οποιοδήποτε όριο. Ελπίζω η ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να βρεθούν οι μπ@στ@ρδοι που το έκαναν. Από την άλλη δεν είναι δική μου δουλειά να πω πότε θα παίξουμε, είναι θέμα της Λίγκας», ανέφερε ο Λουτσέσκου.

Λουτσέσκου: «Να βρεθούν οι μπ@στ@ρδοι που χτύπησαν τον Τζήλο»

Exit mobile version