ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: Μήνυμα αποχώρησης από τον Βραζιλιάνο!

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως πιθανότατα ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ κλείνει το φετινό καλοκαίρι. Όπως έχει γράψει το Sportime, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πως είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Ζοζέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος, από την πλευρά του μίλησε για τις...
Μαουρίσιο

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως πιθανότατα ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ κλείνει το φετινό καλοκαίρι.

Όπως έχει γράψει το Sportime, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πως είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Ζοζέ Μαουρίσιο.

Ο Βραζιλιάνος, από την πλευρά του μίλησε για τις σκέψεις που έχει για το μέλλον, τονίζοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης προς το πρόσωπο του, υπογραμμίζοντας πως το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο: Τι συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ και αυτήν την ημέρα;;

Χαρακτηριστικά, ο Βραζιλιάνος σημείωσε πως:

«Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και έμαθα να αγαπώ πολύ αυτό το σύλλογο. Το πάθος των οπαδών και η επίδραση που έχουν στην ομάδα με έχει αγγίξει βαθιά. Όπως και να έχει υπάρχει ενδιαφέρον από παραδοσιακές ομάδας της Ευρώπης για μένα και το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό. Σίγουρα όπως επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και πως ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια».

Για την πιθανότητα επανέναρξης του πρωταθλήματος είπε ότι:

«Θα ήταν ένα θεαματικό και πρωτοφανές κατόρθωμα για τον σύλλογο. Θέλουμε να δώσουμε αυτήν την ιδιαίτερη χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο. Ότι και αν γίνει θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ