ΠΑΟΚ

Μέχρι τέλους κρούση στον ΠΑΟΚ – Δεν το κουνάει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κάνει φανταστικά πράγματα και αρέσει πάρα πολύ!

Μέχρι τέλους κρούση στον ΠΑΟΚ – Δεν το κουνάει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον στους ομίλους του Conference League, περνώντας από αρκετά σκληρά προκριματικά, όπου ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έδειξε να… μεγαλώνει.

Ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός, σε αρκετές περιπτώσεις έκανε την μπάλα ότι ήθελε με τα πόδια του, προσφέροντας εκτός από θέαμα και ουσία.

Έχουμε και λέμε!  Αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά βάζοντας δύο τέρματα και έχοντας εξαιρετικές εμπνεύσεις.

Είναι ξεκάθαρο φυσικά πως ως παιδί (σ.σ.: αυτό είναι ακόμη) έχει τα κουμπιά του, τις ιδιαιτερότητές του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει υπομονή, διάθεση και τον κοιτάει στα μάτια.

Του μιλάει για να του ανοίξει τους ορίζοντες, αλλάξει νοοτροπία. Απεναντίας, ο Γκουστάβο Πογέτ από την «παρθενική» του κλήση επειδή άργησε στην προπόνηση τον έχει «ακυρώσει»!

Δε γίνεται όταν έχεις ένα παίκτη με τόσο ποιότητα και σε τέτοια κατάσταση να μην τον καλείς. Ο Ουρουγουανός έχει δημιουργήσει «εθνικό» ζήτημα.

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Κωσταντέλιας δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τις ομάδες του εξωτερικού, όπως άλλωστε είναι απόλυτα λογικό!

Δεν είναι τυχαίο πως την τελευταία εβδομάδα στα γραφεία του ΠΑΟΚ υπήρχε μία πληροφόρηση για επιστροφή της Σάλτσμπουργκ για τον 20χρονο επιτελικό χαφ, αλλά εις μάτην. Πάμε για καλοκαίρι του 2024 για τον κύριο Κωνσταντέλια…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Exit mobile version