ΠΑΟΚ

Μεϊτέ: Αυτό θα κάνει ο ΠΑΟΚ

Η ρήτρα αγοράς από την Μπενφίκα ζορίζει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να κρατήσει τον Μεϊτέ και θα προσπαθήσει να το κάνει.

Η ρήτρα αγοράς από την Μπενφίκα ζορίζει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να κρατήσει τον Μεϊτέ και θα προσπαθήσει να το κάνει.
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Μεϊτέ είναι από τους παίκτες που ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει. Η Μπενφίκα έχει πολύ υψηλή ρήτρα. Ωστόσο, ο Δικέφαλος του Βορρά θα κάνει την προσπάθειά του για να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Ας πάρουμε όμως την περίπτωση του από την αρχή. Ο 29χρονος άσος αποτελεί έναν alternative «βράχο» στη μεσαία γραμμή, ο οποίος εμφανίστηκε για να καλύψει το κενό (και) του Ντόουγκλας Αουγκούστο! 

Μάλιστα, η απόκτησή του εντάσσεται γενικότερα στις ριζικές αλλαγές που προχώρησαν οι «ασπρόμαυροι» από τη μέση και μπροστά.

Ο Μεϊτέ λοιπόν είναι ένα θεριό σωματικά που όμως στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου «χάνει» σε ταχύτητα απόφασης και σε αμεσότητα κίνησης βάσει σκαριού, έχοντας πλέον ολοκληρώσει το πρώτο εξάμηνο αξιολόγησης.

Ο ίδιος μπορεί να άγγιξε το «τέλειο» παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι, καταγράφοντας την πρώτη του ασίστ, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η… εξαίρεση.

Μάλιστα, ήταν ο αδύναμος κρίκος στην ήττα στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Άρη, χωρίς να μπορέσει να ακολουθήσει το ρυθμό.

Φυσικά, δεν είναι ο τύπος Οζντόεφ που αν δεν παίξει θα χτυπήσει την πόρτα προπονητή. Δεν είναι όμως και βάσει performance στο γήπεδο ο παίκτης που ο Ιβάν Σαββίδης θα έδινε 4 μύρια (σ.σ.: το κόστος της όψιον αγοράς του) για την απόκτησή του από την Μπενφίκα.

Ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να ενημερώσει μέχρι 30 Απριλίου τους «Αετούς», αλλά δεδομένα όπως και στην περίπτωση του Ντάντας θα πάει σε πρόταση έκπτωσης!

Οπότε…

Exit mobile version