ΠΑΟΚ

Μετά το PAOK Sports Arena απολύμανση (και) στην Τούμπα (pics)

Μετά το PAOK Sports Arena πραγματοποιήθηκε απολύμανση και στην Τούμπα, στους χώρους, που στεγάζονται τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Συνεργείο εξειδικευμένο στις απολυμάνσεις επισκέφτηκε τους χώρους και με τις κατάλληλες ενέργειες τους μετέτρεψε σε ασφαλείς για όλους, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξάνθη: «Παρένθετος του Κόκκαλη...

ΑΣ ΠΑΟΚ
ΑΣ ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά το PAOK Sports Arena πραγματοποιήθηκε απολύμανση και στην Τούμπα, στους χώρους, που στεγάζονται τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Συνεργείο εξειδικευμένο στις απολυμάνσεις επισκέφτηκε τους χώρους και με τις κατάλληλες ενέργειες τους μετέτρεψε σε ασφαλείς για όλους, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξάνθη: «Παρένθετος του Κόκκαλη ο Μαρινάκης»

Ο Δικέφαλος από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του ιού έδειξε υπευθυνότητα, καταρχάς αναστέλλοντας τις προπονήσεις των τμημάτων του με απόφαση του Δ.Σ. από την Τρίτη (10/3), όσο και την απολύμανση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του, τόσο στο PAOK Sports Arena όσο και στο Γήπεδο της Τούμπας.

Το Σάββατο θα ακολουθήσει απολύμανση και στους υπόλοιπους χώρους του γηπέδου.

Exit mobile version