ΠΑΟΚ

Μιχαηλίδης: Σοκ στον ΠΑΟΚ – Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Μιχαηλίδης: Σοκ στον ΠΑΟΚ - Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού!
Μιχαηλίδης: Σοκ στον ΠΑΟΚ - Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού!
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στην χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που επισκίασε τη νίκη του δικέφαλου.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο και το μεσημέρι της Δευτέρας ο παίκτης του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα όμως επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους καθώς έδειξαν ότι ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Μάλιστα, το χρονικό διάστημα το οποίο απαιτείται για την επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται στους έξι μήνες ενώ αναμένεται τις  τις επόμενες μέρες να εκτιμηθεί  και να αποφασιστεί η χρονική στιγμή που θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά ο τραυματισμός.

Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους ασπρόμαυρους ενόψει της τελικής ευθείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου και αποτελεί σοκ λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο επαναληπτικό αγώνα για την φάση των «16» του Conference League στη Γάνδη.

https://youtu.be/Ea83TSVgJNs

 

Exit mobile version