ΠΑΟΚ

Μήπως ο Βιεϊρίνια να αναλάβει νωρίτερα αθλητικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ;

Το όνομα του Βιεϊρίνια για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ είναι στην επικαιρότητα και μπορεί να συμβεί νωρίτερα
Μήπως ο Βιεϊρίνια να αναλάβει νωρίτερα αθλητικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ;

Η αποχώρηση του Μπότο, τόνισε η στήλη και στο χθεσινό σημείωμα, πως ήταν απλά ο κρίκος της αλυσίδας των όχι και τόσο επιτυχημένων επιλογών του ΠΑΟΚ στο κομμάτι του αθλητικού/τεχνικού διευθυντή.

Άρνεσεν, Μπράνκο, Ρέμπε είναι σε αυτήν τη λίστα, ο Μίχελ άντεξε περισσότερο και ήταν και σε άλλα πόστα.

Το πρόβλημα είναι πως στον ΠΑΟΚ δε μένει παρακαταθήκη. Δεν μπαίνουν βάσεις για να δουλευτούν πράγματα. Να έχει η ομάδα data scouting σε υψηλό και εξελιγμένο επίπεδο. Να έχει βάσεις.

Εδώ και μερικές ημέρες, από την στιγμή που ήταν δεδομένο πως εδώ και τώρα ΠΑΟΚ και Μπότο θα έλυναν τη συνεργασία τους εδώ και τώρα, το όνομα του Βιεϊρίνια ακούγεται συνεχώς.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ως μοναδική λύση πως θα πρέπει να βγάλει από τα σπλάχνα του Τεχνικό Διευθυντή. Με ότι συνεπάγεται και ότι ρίσκα έχει αυτό.

ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Ο Βιεϊρίνια βέβαια έχει όνομα εκτός Ελλάδας, σε ολόκληρη πρωταθλήτρια Ευρώπης εθνικής Πορτογαλίας ήταν. Επίσης και ο ίδιος καλοβλέπει την εξέλιξη αυτή όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι, καλό θα είναι να κρατηθεί και αυτό: έχει πει ο ίδιος πως θα είναι η τελευταία του σεζόν αυτή.

Αλλά αν τα πράγματα πάνε κάπως μέσα στη σεζόν, μη σας κάνει εντύπωση να σταματήσει νωρίτερα ο Βιεϊρίνια και να αναλάβει το πόστο.
Να μην τελειώσει καν η χρονιά δηλαδή

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.