ΠΑΟΚ

Νεύρα ο Τζίμας – Άλλο ΠΑΟΚ, άλλο Εθνική – Πιο μπροστά ο Κούτσιας

Μπορεί στον ΠΑΟΚ ο Τζίμας να πέρασε στην (του χρόνου) ιεραρχία τον Κούτσια, αλλά στην Ελπίδων όχι ακόμα.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ ο Τζίμας να πέρασε στην (του χρόνου) ιεραρχία τον Κούτσια, αλλά στην Ελπίδων όχι ακόμα. Τα δεδομένα για τους δύο νεαρούς.
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε την επόμενη σεζόν να επενδύσει στο κεφάλαιο «Τζίμας». Αυτός ήταν ο λόγος που ο Κούτσιας δόθηκε στο MLS. Στην Εθνική Ελπίδων όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο νεαρός φορ θα πρέπει να το καταλάβει και να έχει ανάλογη συμπεριφορά.

O «παλιός» είναι αλλιώς… Ο ένας (Κούτσιας) εκφράζει, πλέον, το «χθες». O άλλος (Τζίμας) «φωτογραφίζει» το… αύριο στον ΠΑΟΚ. Σας είχαμε γράψει άλλωστε οτι ο Τζίμας ανέβηκε ακόμα ένα σκαλοπάτι και όχι απλά στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Εθνική.

Στο τουρνουά της Ιρλανδίας υπήρξε η πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για παιδιά με «εγώ».

Νεύρα ο Τζίμας – Άλλο ΠΑΟΚ, άλλο Εθνική – Πιο μπροστά ο Κούτσιας

Στο πρώτο ματς, η τιμωρία του Κούτσια άνοιξε τον δρόμο της 11άδας στον Τζίμα που ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη με δύο γκολ. Κόντρα στην Σλοβακία στο 4-3-3 εκτοπίστηκε στο «φτερό» ο captain για να γίνει Νο9 ο «μικρός»! Κομσί, κομσά η συνεργασία όπως λένε στο χωριό μου.

Στον «τελικό» με την Ιρλανδία, πάντως, ο Κούτσιας έβγαλε την ανάλογη προσωπικότητα (ασίστ, αυτοθυσία, leadership) την ίδια ώρα που ο Τζίμας έμεινε κλειδωμένος στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, κάνοντας και μούτρα. «Μικρέ», easy…  

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στo e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Exit mobile version