ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έχει «σφάξει» τον «δικέφαλο» (vid)

O Μπιόρν Κάιπερς, που θα διευθύνει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, βρίσκεται ξανά στον δρόμο του «δικεφάλου» μετά από επτά χρόνια. Ο Ολλανδός ρέφερι είχε αφήσει άσχημες εντυπώσεις την τελευταία φορά που σφύριξε σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στην ρεβάνς των play off του Champions League με την Σάλκε στην Τούμπα. O ΠΑΟΚ...

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

O Μπιόρν Κάιπερς, που θα διευθύνει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, βρίσκεται ξανά στον δρόμο του «δικεφάλου» μετά από επτά χρόνια.

Ο Ολλανδός ρέφερι είχε αφήσει άσχημες εντυπώσεις την τελευταία φορά που σφύριξε σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στην ρεβάνς των play off του Champions League με την Σάλκε στην Τούμπα.

O ΠΑΟΚ του Χουμπ Στέφενς είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά το 1-1 στην έδρα της γερμανικής ομάδας, ωστόσο ο Κάιπερς με τις αποφάσεις του έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και χάρισε την πρόκριση στους Γερμανούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάιπερς: Φίλος του Σιδηρόπουλου και περιουσία που ζαλίζει!

Στο πρώτο γκολ της Σάλκε ο Ουτσίντα είχε κάνει καθαρό χέρι στο κοντρόλ προτού δώσει την ασίστ στον Σάλαϊ, ωστόσο ο Κάιπερς δεν είναι την παράβαση και μέτρησε κανονικά το γκολ.

Η συγκεκριμένη υπόδειξη έφερε την έκρηξη του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε μετά από έντονες διαμαρτυρίες.

Η δεύτερη καθοριστική παρέμβαση του Ολλανδού ρέφερι ήταν η ανατροπή του Στοχ από τον Ουτσίντα στο 85′ μέσα στην περιοχή και με το σκορ στο 2-2.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διεκδικήσει το γκολ της πρόκρισης από τα 11 βήματα και στις καθυστερήσεις δέχτηκε τη… χαριστική βολή στην κόντρα το γκολ για το 2-3.

Θυμηθείτε τι έγινε σ’ εκείνο το ματς:

Exit mobile version