ΠΑΟΚ

O Jogo: «Ο ΠΑΟΚ θέλει δανεικό τον Μουρίλο»

Μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Μουρίλο έφερε στο φως της δημοσιότητας η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «O Jogo». Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, Μουρίλο Ντε Σόουζα Κόστα, όπως είναι το πλήρες όνομά του ανήκει στην Μπράγκα και αγωνίζεται ως δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόλης: Έχουν πάρει απόφαση γι’ αυτόν! (vids) Φέτος...

Μουρίλο
Μουρίλο
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Μουρίλο έφερε στο φως της δημοσιότητας η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «O Jogo».

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, Μουρίλο Ντε Σόουζα Κόστα, όπως είναι το πλήρες όνομά του ανήκει στην Μπράγκα και αγωνίζεται ως δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόλης: Έχουν πάρει απόφαση γι’ αυτόν! (vids)

Φέτος στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος είχε επτά συμμετοχές, δυο γκολ και τρεις ασίστ.

Όπως γράφει η O Jogo, η Χιχόν δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που διατηρεί, ενώ μπλέκουν στην υπόθεση και τον ΠΑΟΚ αναφέροντας πως ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού.

Ο Μουρίλο σύμφωνα με τους Πορτογάλου διαθέτει χαρακτηριστικά, που αρέσουν στον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος και τον έχει στα υπόψιν του για την επόμενη σεζόν. «Βέβαια, οι όποιες διαπραγματεύσεις θα γίνουν μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου», καταλήγουν οι Ίβηρες.

Exit mobile version