ΠΑΟΚ

Οι συζητήσεις για Κίτσιου

Ένα από τα θέματα, που θα απασχολήσουν έντονα τον ΠΑΟΚ με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού είναι οι δανεικοί, με τον Στέλιου Κίτσιου να είναι ένας εξ αυτών. Σε αντίθεση με το Χάρη Χαρίση, ο 24χρονος αμυντικός, που επίσης αγωνίζεται στη βελγική Σιντ Τρούιντεν όπως όλα δείχνουν δεν θα επιστρέψει στο ρόστερ του...

Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα από τα θέματα, που θα απασχολήσουν έντονα τον ΠΑΟΚ με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού είναι οι δανεικοί, με τον Στέλιου Κίτσιου να είναι ένας εξ αυτών.

Σε αντίθεση με το Χάρη Χαρίση, ο 24χρονος αμυντικός, που επίσης αγωνίζεται στη βελγική Σιντ Τρούιντεν όπως όλα δείχνουν δεν θα επιστρέψει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο δεξιός μπακ που ανήκει στο Δικέφαλο δεν θα μείνει, όμως, κατά πάσα πιθανότητα ούτε στο σύλλογο, που αγωνίζεται φέτος καθώς η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας, αναμένεται να φέρει πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ των Βέλγων .

Ήδη ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του βρίσκονται σε επαφές και συζητήσεις με συλλόγους του εξωτερικού, οι οποίοι αποτελούν υποψήφιους προορισμούς για εκείνον…

Το συμβόλαιό του Κίτσιου με τους «ασπρόμαυρους» ολοκληρώνεται το 2020, με τον ΠΑΟΚ να αποφασίζει από κοινού με τον νεαρό ποδοσφαιριστή για το μέλλον του τελευταίου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Exit mobile version