ΠΑΟΚ

Ουάρντα: «Χαρούμενος που μένω, ανυπόμονος να φορέσω ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ» (pic)

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα έστειλε ο Αμρ Ουάρντα μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ανυπόμονος να ξαναφορέσει τα «ασπρόμαυρα». Ο Αμρ Ουάρντα υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2021. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Μιχαηλίδης, Τζόλης και Τσιγγάρας… αδικούνται! Μετά το συγκεκριμένο γεγονός, ο...

Ουάρντα ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα έστειλε ο Αμρ Ουάρντα μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ανυπόμονος να ξαναφορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Ο Αμρ Ουάρντα υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Μιχαηλίδης, Τζόλης και Τσιγγάρας… αδικούνται!

Μετά το συγκεκριμένο γεγονός, ο 26χρονος έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω των Social Media, όντας χαρούμενος που θα έχει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία φωτογραφία από τον αγώνα κόντρα στη Μπενφίκα για τα playoffs του Champions League, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πάντα μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας… Χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου, τώρα έχω την ευκαιρία να δείξω ξανά ότι μπορώ να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ! Ανυπομονώ να φορέσω τα ασπρόμαυρα ξανά».

Δείτε το σχετικό ποστ:

Exit mobile version