ΠΑΟΚ

Ούτε τώρα ο Μουλέν

Θα καθυστερήσει κι άλλο η ένταξη του Τιμπό Μουλέν στην ομάδα καθώς ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει για τη σημερινή προπόνηση της ομάδας: Τα τακτικά στοιχεία που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του φροντίζει να περάσει στους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος...

Θα καθυστερήσει κι άλλο η ένταξη του Τιμπό Μουλέν στην ομάδα καθώς ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει για τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

Τα τακτικά στοιχεία που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του φροντίζει να περάσει στους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δίνει σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και φροντίζει να λειτουργούν όλα όπως θέλει ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να πάει κάτι στραβά την ώρα του αγώνα.

Έτσι, η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά. Ο Δημήτρης Λημνιός είναι και πάλι διαθέσιμος, ενώ ο Τιμπό Μουλέν γυμνάστηκε κανονικά αλλά θα ενταχθεί σταδιακά στις υποχρεώσεις για να μην πιέσει τον πρόσφατο τραυματισμό του στην πελματιαία απονεύρωση.

Ο Στέλιος Μαλεζάς έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.Η προπόνηση της Πέμπτης (11.04) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

ΣΧΟΛΙΑ