ΠΑΟΚ

Ούτε τώρα ο Μουλέν

Θα καθυστερήσει κι άλλο η ένταξη του Τιμπό Μουλέν στην ομάδα καθώς ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει για τη σημερινή προπόνηση της ομάδας: Τα τακτικά στοιχεία που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του φροντίζει να περάσει στους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος...

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Θα καθυστερήσει κι άλλο η ένταξη του Τιμπό Μουλέν στην ομάδα καθώς ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει για τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

Τα τακτικά στοιχεία που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του φροντίζει να περάσει στους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δίνει σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και φροντίζει να λειτουργούν όλα όπως θέλει ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να πάει κάτι στραβά την ώρα του αγώνα.

Έτσι, η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά. Ο Δημήτρης Λημνιός είναι και πάλι διαθέσιμος, ενώ ο Τιμπό Μουλέν γυμνάστηκε κανονικά αλλά θα ενταχθεί σταδιακά στις υποχρεώσεις για να μην πιέσει τον πρόσφατο τραυματισμό του στην πελματιαία απονεύρωση.

Ο Στέλιος Μαλεζάς έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.Η προπόνηση της Πέμπτης (11.04) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Exit mobile version