ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Άκπομ: Η μεγάλη έκπληξη για την… πρόταση της Μπεσίκτας

Το Sky Sports σήμανε συναγερμό αργά το βράδυ της Τετάρτης με την είδηση πως ο ΠΑΟΚ πουλάει τον Τσούμπα Άκπομ. Πως οι νταμπλούχοι του 2019 αποδέχθηκαν την πρόταση της Μπεσίκτας και ο 25χρονος Άγγλος επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία. Την είδηση άμεσα επιβεβαίωσαν και τα ελληνικά ΜΜΕ αλλά κράτησαν μικρότερο καλάθι. Όπως ακριβώς και το...

Άκπομ ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το Sky Sports σήμανε συναγερμό αργά το βράδυ της Τετάρτης με την είδηση πως ο ΠΑΟΚ πουλάει τον Τσούμπα Άκπομ. Πως οι νταμπλούχοι του 2019 αποδέχθηκαν την πρόταση της Μπεσίκτας και ο 25χρονος Άγγλος επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία. Την είδηση άμεσα επιβεβαίωσαν και τα ελληνικά ΜΜΕ αλλά κράτησαν μικρότερο καλάθι. Όπως ακριβώς και το Sportime.gr που έκανε λόγο για κρίσιμες διαπραγματεύσεις.

Σήμερα Πέμπτη (30/7) βγήκε το μεσημέρι η είδηση πως ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπέσικτας και ο Άκπομ με τα 43 ματς τα 10 γκολ και τις 3 ασίστ τη σεζόν που έφυγε, θα μείνει στην Τούμπα.

Η πρόταση των «αετών» προς τον ΠΑΟΚ, πάντως, τσίγκλησε πολύ κόσμο. Εντός και εκτός συνόρων. Και μάλιστα ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την ποδοσφαιρική αγορά της Τουρκίας, που τις τελευταίες ημέρες μαστίζεται ακόμα περισσότερο από την υποτίμηση της λίρας σε σχέση με το ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι αρκετά σκεπτικοί για το τι είδους πρόταση έκανε η Μπεσίκτας στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Άκπομ: «Ακόμα και να πληρώσει σε δόσεις από το καλοκαίρι του 2021» ήταν μια από τις ατάκες που ειπώθηκαν από ανθρώπους που γνωρίζουν εξαιρετικά την τουρκική ποδοσφαιρική αγορά.

Η Μπεσίκτας σύμφωνα με πληροφορίες έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τέτοια που δεν επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα. Στην Τουρκία πιστεύουν πως τελικά θα πάρει παίκτες που είναι ελεύθεροι χωρίς συμβόλαια αλλά και δανεικούς.

Τότε γιατί κάνει προτάσεις; Γιατί όπως εξηγούν άνθρωποι που γνωρίζουν, θέλει να διατηρήσει το στάτους του κλαμπ που μπορεί να κάνει μεταγραφές (δηλαδή να πάει και να πάρει από έναν σύλλογο παίκτη). Τώρα αν θα επιστρέψει και με τι σκοπούς και χρήματα η Μπεσίκτας για τον Άκπομ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όταν διαφανεί.

Exit mobile version