ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για τη Νέα Τούμπα

Αποκαλύψεις σχετικά με τη Νέα Τούμπα έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η ιστοσελίδα «coliseum-online.com» που ασχολείται με τα γήπεδα. Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι η Νέα Τούμπα. Ένα σύγχρονο γήπεδο που θα ανταποκρίνεται στις συνθήκες του «σήμερα». Όπως αναφέρει το «coliseum-online.com» η χωρητικότητα του γηπέδου θα ανέρχεται στις...
ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για τη Νέα Τούμπα

Αποκαλύψεις σχετικά με τη Νέα Τούμπα έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η ιστοσελίδα «coliseum-online.com» που ασχολείται με τα γήπεδα.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι η Νέα Τούμπα. Ένα σύγχρονο γήπεδο που θα ανταποκρίνεται στις συνθήκες του «σήμερα».

Όπως αναφέρει το «coliseum-online.com» η χωρητικότητα του γηπέδου θα ανέρχεται στις 33.500 θέσεις. Τα χρώματα του θα είναι φυσικά το άσπρο και το μαύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν Αουγκούστο και Ροντρίγκο

Μία σημαντική λεπτομέρεια που αναμένεται να ενθουσιάσει έχει να κάνει με την οροφή του γηπέδου που θα μοιάζει με φτερά αετού, με τρισδιάστατα εφέ.

Όπως αναφέρεται θα υπάρχουν τέσσερα σημεία εισόδου. Επίσης, θα υπάρχουν 1.000 θέσεις στάθμευσης διαθέσιμες.

Επιπλέον, το γήπεδο αναμένεται να περιλαμβάνει καφέ, εστιατόρια, μουσείο και ίσως ακόμη και ένα εμπορικό κέντρο.

Προέχει, όπως τονίζεται, το Προεδρικό Διάταγμα που αναμένεται τον Απρίλιο ή τον Μάιο του 2021, προκειμένου να ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες και να γίνει η εγκατάσταση στο Καυτανζόγλειο το καλοκαίρι του 2021.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει «θέση» μέχρι τώρα, αναφορικά με το σχετικό δημοσίευμα και για τα πλάνα που υπάρχουν για το νέο γήπεδο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για τη Νέα Τούμπα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.