ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ατομικό και θεραπεία για Βιεϊρίνια, εκτός και ο Νινούα

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/3, 19:30), με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Αντρέ Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/3, 19:30), με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Στα… πιτς παραμένει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος έκανε και σήμερα (17/3) ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα και θεραπεία λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και παλεύει ενόψει της έναρξης των play offs κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκαθάρισαν πως ο Πορτογάλος δεν έχει κάτι σοβαρό, ενημερώνοντας τον κόσμο πως η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε καθαρή και πως δεν υπέστη κάποιο μυϊκό τραυματισμό, ούτε έχει πειραχτεί ο τένοντας.

Παράλληλα, εκτός παραμένει και ο Νίκα Νινούα που προπονήθηκε μόνος του στο γήπεδο, όπως και ο Ενέα Μιχάι που δίνει τη δική του… μάχη για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας των Play Offs κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας με το βάρος να πέφτει στο κομμάτι της τακτικής.

Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους παίκτες τη στρατηγική που πρέπει ν’ ακολουθήσουν προκειμένου να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα την Κυριακή (21.03, 19:30).

Η προπόνηση της Τετάρτης (17.03) ξεκίνησε με προθέρμανση μέσα από δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι σε μικρό χώρο με συγκεκριμένο τακτικό στόχο και έμφαση στη μετάβαση, ενώ το τελευταίο κομμάτι αφορούσε την τακτική.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα και θεραπεία, ο Νίκα Νινούα δούλεψε μόνο του στο γήπεδο, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Πέμπτη (18.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Καγκάβα: UEFA, Ντε Χέα και πολλοί άλλοι δεν τον ξέχασαν (pics)

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίζει για την επόμενη μέρα!

Exit mobile version