ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα για Ενρίκε

Ο Βραζιλιάνος άσος είναι έτοιμος

Ενρίκε ΠΑΟΚ
Ενρίκε ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με τον Πέντρο Ενρίκε να προστίθεται στο «οπλοστάσιο» του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών προκλήσεων της σεζόν…

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο επίσημος Δικέφαλος:

Το πρωτάθλημα υψώθηκε στον ουρανό της Τούμπας, πανηγυρίστηκε, μπήκε στην τροπαιοθήκη του ΠΑΟΚ και τώρα μπροστά υπάρχουν άλλες δύο προκλήσεις.

Αρχικά το αήττητο. Ο Δικέφαλος έχει την ιστορική ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο αήττητος. Και με αυτό το στόχο ετοιμάζεται για το ματς στα Γιάννενα. Για να μείνει στην ιστορία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έπιασαν δουλειά μετά τις μίνι διακοπές του Πάσχα με το πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία να περιλαμβάνει παιχνίδια σε μικρό χώρο και ασκήσεις κυκλοφορίας.

Ο Πέντρο Ενρίκε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ένα δυνατό ατομικό πρόγραμμα, ενώ την δουλειά τους συνέχισαν και οι Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Μαουρίσιο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναχωρεί αύριο Τέταρτη (01.05) για την Πορτογαλία προκειμένου να ετοιμαστεί για την επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί στις 06.05 στο Πόρτο.Την Πρωτομαγιά ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Exit mobile version