ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκνευρισμός Φερέιρα για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Δημοσιεύματα από την Γερμανία αποκαλύπτουν πως ο Αμπέλ Φερέιρα αρνήθηκε να συμμετάσχει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ: Εκνευρισμός Φερέιρα για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Τον εκνευρισμό του Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να προκάλεσε η επικείμενη συμμετοχή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα από τη Γερμανία που τονίζουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ενημερώθηκε εξ αρχής.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «www.mopo.de» υποστηρίζει πως ο Φερέιρα έλαβε γνώση για το θέμα του Παπαδόπουλου από τον Τύπο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να απορρίψει το αίτημα του Έλληνα αμυντικού του Αμβούργου.

«Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι και το Αμβούργο του έδωσε την άδεια να προπονείται με την αγαπημένη του ομάδα στην Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ. Τίποτα όμως δεν θα γίνει γιατί ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Αμπέλ Φερέιρα εκνευρίστηκε και δεν του επέτρεψε να προπονείται με την ομάδα. Η αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ότι ο Φερέιρα έμαθε για τα σχέδια του Παπαδόπουλου από τα δημοσιεύματα του Τύπου στη Γερμανία και αντέδρασε», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγο άρθρο.

Να σημειώσουμε ότι το Sportime σας είχε ενημερώσει για το θέμα από τις 23/5 και την εμπλοκή του Ζήση Βρύζα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Εκνευρισμός Φερέιρα για Κυριάκο Παπαδόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.