ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έτοιμος σε 15 ημέρες ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας

Λύση στο θέμα του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, θέλει να δώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Έτοιμος σε 15 ημέρες ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1 φανέρωσε δυσκολίες ως προς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Τούμπας, γεγονός που έφερε έντονους προβληματισμούς στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν μετά την λήξη της αναμέτρησης, οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου που τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε τρίτη κατηγορία», κάτι που ανάγκασε τους ανθρώπους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να κινητοποιηθούν άμεσα προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Σύμφωνα μάλιστα με την ενημέρωση της εταιρείας που έχει αναλάβει την συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου, αυτός θα έχει βελτιωθεί κατά πολύ και θα έχει φτάσει στο επιθυμητό σημείο σε 15 ημέρες.

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στη πόλη το προηγούμενο διάστημα οδήγησαν τον αγωνιστικό χώρο σε αυτή την κατάσταση όμως με το καλοκαίρι να φεύγει και την θερμοκρασία να υποχωρεί, σε συνδυασμό πάντα με την σωστή συντήρηση θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούν οι ασπρόμαυροι, ούτως ώστε να το χορτάρι να βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Exit mobile version