ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα για το Αγρίνιο

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Παναιτωλικό έχοντας για δύναμη του την χημεία της ομάδας καθώς ο Αμπελ Φερέιρα θα παραμείνει πιστός στις επιλογές του. Στο μυαλό του Πορτογάλου προπονητή δεν πρόκειται να αλλάξει η… πεντάδα της άμυνας αφού ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ και οι Μάτος, Ινγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλης μπροστά θα παραμείνουν...

Λημνιός
Λημνιός
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Παναιτωλικό έχοντας για δύναμη του την χημεία της ομάδας καθώς ο Αμπελ Φερέιρα θα παραμείνει πιστός στις επιλογές του.

Στο μυαλό του Πορτογάλου προπονητή δεν πρόκειται να αλλάξει η… πεντάδα της άμυνας αφού ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ και οι Μάτος, Ινγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλης μπροστά θα παραμείνουν στις θέσεις τους γι’ ακόμη ένα ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Το σχέδιο για να γλιτώσει από το FFP

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ο ένας σίγουρος στο κέντρο, με τον Ντόουγκλας να έχει πιθανότερες πιθανότητες να βρεθεί στο πλευρό του σε σχέση με τον Μαουρίσιο καθώς ο Βραζιλιάνος δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί για 90 λεπτά και δίνει τη δική του μάχη για να επανέλθει στο 100 τοις 100 της φόρμας του.

Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν πιθανότατα οι Λημνιός και Βιεϊρίνια ενώ σύμφωνα με τις δοκιμές του Φερέιρα Μπίσεσβαρ και Πέλκας διεκδικούν επί ίσοις όροις μία θέση στην ενδεκάδα, με τον τελευταίο να έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Κάρολ Σβιντέρσκι είναι φαβορί για να παίξει απο το ξεκίνημα του παιχνιδιού αλλά και ο Τσούμπα Ακπομ έχει κάποιες μικρότερες πιθανότητες για το βασικό σχήμα.

Exit mobile version