ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ιστορική «συντριβή» του Ολυμπιακού στις Σέρρες (pics&vid)

Δεν σταματούσε να σκοράρει ο Δικέφαλος

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σαν σήμερα, πριν από 31 χρόνια ο ΠΑΟΚ πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του εις βάρος του Ολυμπιακού, επικρατώντας των Πειραιωτών με 6-1 στο γήπεδο των Σερρών.

Στο κατάμεστο από 10.000 φιλάθλους στάδιο της γειτονικής πόλης, λόγω τιμωρίας της Τούμπας, η ομάδα του Τάις Λίμπρεχτς ισοπέδωσε τους «ερυθρόλευκους» και μόλις στο 41ο λεπτό του αγώνα είχε πετύχει 4 (!) τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 7′ ο Πολ Άντονι Μπάνον ενώ οι Μαυρομμάτης στο 14′ και Σίγγας στο 18′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 μέσα σε αποθέωση. Πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο Μπανιώτης πέτυχε το 4-0 ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μπορμπόκης με δύο προσωπικά του τέρματα έδωσε διαστάσεις συντριβής στην νίκη του Δικεφάλου.

Ο Ολυμπιακός είχε μειώσει προσωρινά με τον Τσαλουχίδη σε 4-1 όμως δεν απέφυγε την πιο βαριά εκτός έδρας ήττα της ιστορίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Τάις Λίμπρεχτς): Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Μπανιώτης, Σίγγας, Μαυρομάτης, Σκαρτάδος, Σερέτης (64′ Τσιπλάκης), Μπάνον (60′ Ιορδανίδης), Μπορμπόκης, Λεοντιάδης, Αλεξανδρίδης.

Ολυμπιακός (Παύλος Γρηγοριάδης): Πλίτσης, Ξανθόπουλος, Αποστολάκης, Αλεξίου, Μίχος (46′ Ψεύτης), Τόγιας, Μπονόβας, Νεντίδης, Μητρόπουλος, Τσαλουχίδης, Μουστακίδης (46′ Καπουράνης).

Δεν έχει συχνά τέτοια ευκαιρία ο Λουτσέσκου

Έρχεται η μεγάλη μέρα του Ουάρντα!

Exit mobile version