ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε ο Βιεϊρίνια – Για πάντα στην Τούμπα ο αρχηγός!

Το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε μόλις τώρα ο Αντρέ Βιεϊρίνια που τον δένει για πάντα στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε ο Βιεϊρίνια - Για πάντα στην Τούμπα ο αρχηγός!
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε μόλις τώρα ο Αντρέ Βιεϊρίνια που τον δένει για πάντα στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ και Αντρέ Βιεϊρίνια έπειτα από κοινή επιθυμία θα συνεχίσουν μαζί… με τον αρχηγό του δικεφάλου να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022!

Όπως ήταν ήδη γνωστό μετά από επικοινωνία του Πορτογάλου με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη προέκυψε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια για ακόμη ένα χρόνο με αυτή τη συμφωνία να παίρνει σάρκα και οστά καθώς ο αρχηγός των ασπρόμαυρων βρέθηκε πριν από λίγο στη Τούμπα και έβαλε την υπογραφή του.

Αυτή τη φορά σε σχέση με το περσινή ανανέωση του, δεν είχαμε σίριαλ και η σημαία του ΠΑΟΚ μένει στον ιστό της τουλάχιστον μέχρι το 2022!

Βιεϊρίνια: «Αν υπήρχε οικονομικό θέμα με τον ΠΑΟΚ θα πήγαινα στη Σαουδική Αραβία»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην εκπομπή του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κιλκίς. Τι είπε για το καλοκαιρινό «σίριαλ» του συμβολαίου του, Ιβάν Σαββίδη και το μέλλον.

O Αντελίνο Βιεϊρίνια  μίλησε για την «περιπετειώδης» ανανέωση συμβολαίου του, για τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τις μελλοντικές του προσδοκίες.

«Για να ξεκαθαρίσει το θέμα, μετά τον πρώτο χρόνο είχα πρόταση να φύγω με τα διπλά λεφτά από εδώ. Είναι καλό να τα ξέρει ο κόσμος, γιατί δε μιλάω, δε μιλάω και με γαμ… από παντού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στέλνω την αγάπη μου. Το πιο σημαντικό είναι να είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα αποτελέσματα, που ξέρουμε πόση σημασία έχουν για τον κόσμο. Το θέμα μου δεν ήταν ποτέ οικονομικό. Αν ήταν θέμα οικονομικό δε θα ερχόμουν στον ΠΑΟΚ. Μπορούσα να πάω Σαουδική Αραβία…»

Exit mobile version