ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κανένα θέμα με Νικολάι Κομλιτσένκο

Δεν ασχολούνται με φορ στον Δικέφαλο πριν ξεκαθαρίσει μία άλλη υπόθεση

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το όνομα του Νικολάι Κομλιτσένκο με τον ΠΑΟΚ συνέδεσαν ρωσικά δημοσιεύματα όμως η αλήθεια για τον 23χρονο στράικερ και τον Δικέφαλο είναι διαφορετική.

Οι Ρώσοι ανέφεραν χαρακτηριστικά πως «οι πρωταθλητές Ελλάδος εξετάζουν την πιθανότητα για να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του 23χρονου Ρώσου επιθετικού, που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2017 στην Μλάντα Μπόλεσλαβ και έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στην Κράσνονταρ».

Σε ό,τι αφορά την πραγματική διάσταση των γεγονότων, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησης του άσου της Μλάντα Μπόλεσλαβ από τους «ασπρόμαυρους» αφού το τοπίο με τους επιθετικούς της ομάδας δεν είναι ξεκάθαρο.

Οι ιθύνοντες των νταμπλούχων δεν έχουν αποφασίσει για απόκτηση επιθετικού όσο δεν υπάρχει απόφαση για το πώς θα κινηθούν στην περίπτωση του πρώτου σκόρερ της Super League, Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το γεγονός αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος με σχόλιό του στο Instagram διέψευσε τα όσα αναφέρθηκαν για τον Νικολάι Κομλιτσένκο, που φέτος μέτρησε 27 γκολ και επτά ασίστ σε 31 εμφανίσεις.

Σε ερώτηση φίλου της ομάδας του Δικεφάλου για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρώσο ποδοσφαιριστή, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως υπάρχουν ήδη δύο επιθετικοί στο ρόστερ…

Δείτε το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη:

Exit mobile version