ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Μπαλτάκο και στην UEFA για το FFP

Το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ενισχυμένο στην εκδίκαση της περιβόητης εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League 1. Ο Δικέφαλος εκπροσωπήθηκε στην υπόθεση πέρα από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και από τον Τάκη Μπαλτάκο, καθώς ο έμπειρος νομικός προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εκδίκαση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο...
ΠΑΟΚ: Με Μπαλτάκο και στην UEFA για το FFP

Το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ενισχυμένο στην εκδίκαση της περιβόητης εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League 1.

Ο Δικέφαλος εκπροσωπήθηκε στην υπόθεση πέρα από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και από τον Τάκη Μπαλτάκο, καθώς ο έμπειρος νομικός προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εκδίκαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο Τάκης Μπαλτάκος

Έτσι οι Θεσσαλονικείς θωρακίζουν τη νομική τους εκπροσώπηση, για την υπόθεση της πολυ-ιδιοκτησίας που έχει καταγγείλει η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ με έναν κορυφαίο νομικό με μεγάλη εμπειρία. Ουσιαστικά, αυτή η παρουσία επιβεβαιώνει το χθεσινό ρεπορτάζ του sportime για την ενίσχυση του νομικού τμήματος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Μπαλτάκος εκτός από την συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και στα θέματα του ΠΑΟΚ με το FFP και την UEFA και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα ολοκληρώσει και θα “πάει” τον φάκελο στην Ελβετία όταν καλέσει το καλοκαίρι τον Δικέφαλο η UEFA.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Με Μπαλτάκο και στην UEFA για το FFP», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.