ΠΑΟΚ

Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο Σοάρες

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime από πολύ νωρίς το πρωί, Ροντρίγκο Σοάρες αναμενόταν ακόμα και σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος, λοιπόν, το απόγευμα θα πατήσει στη Θεσσαλονίκη! Συγκεκριμένα ο Σοάρες αναμένεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» περίπου στις 5:15 το απόγευμα. Με την άφιξή του θα μπει στην τελική ευθεία και η υπόθεσή της...

ΠΑΟΚ μεταγραφές
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime από πολύ νωρίς το πρωί, Ροντρίγκο Σοάρες αναμενόταν ακόμα και σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος, λοιπόν, το απόγευμα θα πατήσει στη Θεσσαλονίκη!

Συγκεκριμένα ο Σοάρες αναμένεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» περίπου στις 5:15 το απόγευμα.

Με την άφιξή του θα μπει στην τελική ευθεία και η υπόθεσή της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ. Ο Ο 26χρονος αμυντικός αναμένεται να περάσει από το πρώτο κομμάτι των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων. Και στη συνέχεια θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο ποδοσφαιριστής έχει πει ήδη το «ναι» στους «ασπρόμαυρους» και με την άφιξή του στην συμπρωτεύουσα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι αύριο Παρασκευή (7/6) θα έχει κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησής του.

Ο Βραζιλιάνος είναι γεννημένος στις 26 Δεκεμβρίου του 1992 και αγωνίζεται σαν φουλ μπακ.

Θεωρείται το κορυφαίο μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αφού σε 33 ματς με την Άβες πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ, όντας μία εξαιρετική επιλογή για τον Δικέφαλο.

Παίζει και στις δύο πλευρές και μπορεί να προσφέρει στη θέση του αριστερού μπακ, παρόλο που η καλή του πλευρά είναι η δεξιά.

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Δείτε όλα τα θέματα εδώ

 

Exit mobile version