ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Μάτος, Γιαννούλης και Ντόουγκλας!

Πολλά προβλήματα για τον Αμπέλ Φερέιρα

ΠΑΟΚ Μάτος
ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με τους Γιαννούλη, Μάτος και Ντόουγκλας να αποκομίζουν προβλήματα τραυματισμών από το ματς στο «Βικελίδης» ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έτσι, ο Αμπέλ Φερέιρα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης στο Ηράκλειο, με τον Βραζιλιάνο μπακ να είναι σίγουρα εκτός και τους άλλους δύο παίκτες να κάνουν εξετάσεις κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ήττα – ειδικά σε ματς ξεχωριστού χαρακτήρα – δεν είναι ποτέ ευχάριστη. Την είχαμε ξεχάσει, αλλά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Και κάποια στιγμή θα ερχόταν. Νομοτελειακά. Ήρθε στο Χαριλάου. Κοστίζει ψυχολογικά, αλλά ως εκεί. Η ζωή και η προσπάθεια για τη διατήρηση του τίτλου συνεχίζεται.

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το Κύπελλο Ελλάδας.Η επόμενη μέρα της μάχης με τους Κίτρινους στο Κλεάνθης Βικελίδης βρήκε την ομάδα στη Νέα Μεσημβρία.

Όσοι αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα δυνατό πρόγραμμα στο γήπεδο, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, rondo και δίτερμα.Ο Δημήτρης Γιαννούλης ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο ισχίο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Δευτέρα (06.01).

Ο Λέο Μάτος έχει μία διάταση στο γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός του αγώνα στο Ηράκλειο, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και θα κάνει μαγνητική για διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι Κρέσπο , Ελ Καντουρί , Ζαμπά και Βέρνμπλουμ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.Τη Δευτέρα (06.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version