Το ζήτημα που υπάρχει με τον Ουκρανό στόπερ

Ο Ευγένιος Χατσερίδης που δεν έχει καταφέρει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου δένει τα χέρια του Δικεφάλου και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι ασπρόμαυροι δεν έχουν θέση ξένου και ο Χατσερίδης ως Ουκρανός χωρίς ευρωπαϊκό διαβατήριο πιάνει θέση ξένου. Επίσης ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει μεγάλο συμβόλαιο απο το οποίο θα πρέπει να απεμπλακεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ετσι λοιπόν ο Χατσερίδης δεν βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του τότε θεωρείται βέβαια ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν θα κινηθούν για αγορά κεντρικού αμυντικού. Επίσης ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να… κάψει αρκετές καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχει τσεκάρει και τους θέλει αλλά είναι ξένοι Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μούσα Αλ Τάαμαρι.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ όπως αποκάλυψε το Sportime και δεν θα… κολλήσει ούτε στις πολύ υψηλές απαιτήσεις τη κυπριακής ομάδας. Εκεί όμως που υπάρχει πρόβλημα είναι στις θέσεις ξένων που δεν… υπάρχουν.

Για αυτό και η εξέλιξη της περίπτωσης του Αλ Τάαμάρι όπως και αρκετές άλλων θα εξαρτηθούν απο το τι θα συμβεί με τον Χατσερίδη. Είναι αλήθεια πάντως πως ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί πολύ να… γλιτώσει απο τον Χατσερίδη.

Το συμβόλαιο του είναι ιδιαίτερα μεγάλο, η καριέρα του έχει πτώση και θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αν θα βρουν ομάδα που είναι διατεθειμένη να καλύψει τον μισθό του υψηλόσωμου ποδοσφαιριστή.

Απο εκεί και πέρα ο Ραζβάν Λουτσέσου επιμένει να τονίζει πως δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές για να μην διαταράξει την ισορροπία της ομάδας του.