ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα περιμένει δύο ενόψει Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να διαχειριστεί τα πάρα πολλά προβλήματα… Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Ίνγκασον, Γιαννούλη, Ντόουγκλας, Βαρέλα, Κρέσπο και Ζαμπά, με τους τρεις πρώτους να είναι τιμωρημένοι και τους τρεις άλλους τραυματίες. Στο...

Βιεϊρίνια
Βιεϊρίνια
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να διαχειριστεί τα πάρα πολλά προβλήματα…

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Ίνγκασον, Γιαννούλη, Ντόουγκλας, Βαρέλα, Κρέσπο και Ζαμπά, με τους τρεις πρώτους να είναι τιμωρημένοι και τους τρεις άλλους τραυματίες.

Στο χθεσινό πρόγραμμα μπήκε κανονικά ο Ζοσέ Μαουρίσιο, δίνοντας… ανάσα στον προπονητή των νταμπλούχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιμή και δόξα στον προπονητή Γκαρσία!

Αμφίβολοι μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως παραμένουν οι Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια, οι οποίοι μέχρι χθες δεν προπονήθηκαν κανονικά.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου έχει ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο γόνατο και κάνει θεραπείες, προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ ο Πέλκας έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και κάνει κι αυτός θεραπείες.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 όπου θα φανεί σε ποια κατάσταση είναι και οι δύο.

Exit mobile version