ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λούκας Τέιλορ τρίτος σε ασίστ στο Conference League!

O Λούκας Τέιλορ έχει δώσει δύο τελικές πάσες, στον Τσούμπα Άκπομ, στους αγώνες του ΠΑΟΚ, στο Europa Conference League. Οι οποίες τον φέρνουν στην τρίτη θέση στην σχετική κατάταξη.

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, με τον Λούκας Τέιλορ να έχει βάλει το... λιθαράκι του.
Δύο ασίστ για τον Τέιλορ στο Conference League
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, με τον Λούκας Τέιλορ να έχει βάλει το… λιθαράκι του.

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ έχει δώσει μέχρι τώρα δύο ασίστ στα παιχνίδια των ομίλων. Η τελευταία ήταν στο 1-1, με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα. Όπου έκανε την επέλαση και «σέρβιρε» την μπάλα στον Τσούμπα Άκπομ στο 1-0, μόλις στο 9`.

Ενώ η πρώτη ήταν και πάλι στον Άγγλο φορ του Δικεφάλου, στην νίκη με 2-0 επί την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ. Τότε ο Άκπομ είχε σκοράρει για το 1-0, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Με τις δύο αυτές τελικές πάσες βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής κατηγορίας, της διοργάνωσης. Στην πρώτη με τέσσερις είναι ο Μποθέιμ της Μπόντο Γκλιμτ. Ενώ τον ακολουθεί ο Ντάικς της Κοπεγχαγης με τρεις. Από τις οποίες δύο τις έκανε στο ματς της Τούμπας.

Exit mobile version