ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας επέστρεψε στην κορυφή

Η εξαιρετική εμφάνιση του Έλληνα άσου δεν πέρασε απαρατήρητη

Πέλκας ΠΑΟΚ
Πέλκας
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το ΟΑΚΑ με τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Δημήτρης Πέλκας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στη φετινή σεζόν και οι φίλοι του Δικεφάλου τον ψήφισαν ως τον κορυφαίο του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Καμία αφαίρεση βαθμών! Από τη νέα σεζόν η εκδίκαση της υπόθεσης

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: «Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και στο ΟΑΚΑ, κέρδισε για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Δημήτρης Πέλκας . Ο The Joker ήταν απολαυστικός κόντρα στους Πράσινους, έτρεχε συνεχώς, πίεζε, βοήθησε σε όλες τις γραμμές και φυσικά είχε και ως highlight την απίθανη ενέργεια στη φάση του γκολ του Σφιντέρσκι , όταν διέλυσε την αντίπαλη άμυνα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Πολωνό φορ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα ο Πέλκας συγκέντρωσε το 45,95% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος και ταλαιπώρησε πολύ την αντίπαλη άμυνα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version