ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία για Νίκα Νινούα!

Σε συμφωνία για την απόκτηση του νεαρού αρχηγού της Ντιναμό Τιφλίδας, Νίκα Νινούα, έχει έρθει ο ΠΑΟΚ. Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκα Νινούα, με τον Δικέφαλο να φτάνει σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Όπως διαβάσατε χθες (9/8) στο sportime, o ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Νίκα Νινούα προκειμένου...

Νίκα Νινούα ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σε συμφωνία για την απόκτηση του νεαρού αρχηγού της Ντιναμό Τιφλίδας, Νίκα Νινούα, έχει έρθει ο ΠΑΟΚ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκα Νινούα, με τον Δικέφαλο να φτάνει σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Όπως διαβάσατε χθες (9/8) στο sportime, o ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Νίκα Νινούα προκειμένου ο νεαρός ποδοσφαιριστής να γίνει κάτοικος Τούμπας.

Πλέον, υπάρχει οριστική συμφωνία για τον 21χρονο αρχηγό της Ντιναμό Τιφλίδας, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές λεπτομέρειες, τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά τις επίσημες ανακοινώσεις.

O Νίκα Νίνουα αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ντιναμό Τιφλίδας και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2016, με τον νεαρό χαφ έκτοτε να καταγράφει συνολικά 94 συμμετοχές, με 14 γκολ και 15 ασίστ, αγωνιζόμενος κυρίως ως κεντρικός και αμυντικός χαφ.

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στη δεύτερη φετινή του μεταγραφή, μετά τον Στέφαν Σβαμπ και μάλιστα σε μία θέση που… πονάει.

Exit mobile version