ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Όταν «άλωσε» την Ελβετία με 6.000 οπαδούς του (vid)

Μία μεγάλη πρόκριση σαν σήμερα για τον «δικέφαλο»

ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σαν σήμερα, πριν από 17 χρόνια, στις 14 Νοεμβρίου του 2002 ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε μέχρι την Ελβετία για να υπερασπιστεί το αμφίρροπο 2-1 της Τούμπας, αντιμετωπίζοντας την Γκρασχόπερς στα πλαίσια του 2ου γύρου του Κυπέλλου UEFA.

Η πρόκριση για τον «δικέφαλο» φάνηκε να χάνεται όταν οι Ελβετοί προηγήθηκαν με 1-0 όμως η αλλαγή του Άγγελου Αναστασιάδη, που πέρασε τον Δημήτρη Μάρκο σε άλλη θέση από αυτή που ήταν στην αρχή χάρισε την πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Δόξα-ΠΑΟΚ 1-3: Μαουρίσιο και Λάμπρου είναι εδώ!

Σε μια επίθεση του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Μάρκος σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλάζοντας πορεία από τον Πέτριτς.

Το 1-1 πάγωσε τους Ελβετούς και άναψε «φωτιά» στους 6.000 εκδρομείς του ΠΑΟΚ στην Ελβετία καθώς το γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Γκρασχόπερς: Μπορέρ, Γιάγκι, Γκέρμπερ, Σβέγκλερ, Σμίλιανιτς, Καμπάνας, Ταραράτσε, Σπίτσερ (71΄ Μιτρέσκι), Εντουάρντο (85΄ Λιχστάινερ), Μπαρίχο (92′ Πέτριτς), Νούνιεζ.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Αμπονσά, Ουντέζε, Μάρκος, Φουτσίνι (75΄ Φρούσσος), Κουκιέλκα (46΄ Χασιώτης), Καφές, Κούτσης, Γεωργιάδης, Γιασεμάκης, Οκκάς.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version