ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πάει για τον Δανό Στρίγκερ Λάρσεν – Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος!

Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του δεξιού μπακ ο Δανός Στρίγκερ Λάρσεν της Ουντινέζε!

Στρίγκερ Λάρσεν
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο 30χρονος Δανός Γενς Στρίγκερ Λάρσεν της Ουντινέζε είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ.

Ο έμπειρος ακραίος οπισθοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα για άλλους έξι μήνες, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2022, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει άμεσα.

Υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά η υπόθεση δεν είναι εύκολη καθώς πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Ουντινέζε προκειμένου ο παίκτης να μετακομίσει στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έχει το ατού πως ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όμως το γεγονός πως θέλει να τον αποκτήσει τον Γενάρη «βάζει» τους Ιταλούς στο… κόλπο του οικονομικού deal.

Η υπόθεση έχει μέλλον και θα φανεί το επόμενο διάστημα αν ο «δικέφαλος» καταφέρει να αποκτήσει τον παίκτη, που το τελευταίο διάστημα δεν αγωνίζεται στην Ουντινέζε, η οποία σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα θέλει να τον αντικαταστήσει με τον Μπάμπη Λυκογιάννη της Κάλιαρι.

Στη λίστα του ΠΑΟΚ υπάρχουν δύο-τρεις παίκτες για τη θέση του δεξιού μπακ, με το όνομα του Στρίγκερ Λάρσεν, που έφερε στη δημοσιότητα η προσκείμενη στον «δικέφαλο» εφημερίδα, FORZA να είναι η πρώτη επιλογή των «ασπρόμαυρων».

Ο Στρίγκερ Λάρσεν ξεκίνησε και φέτος τη σεζόν ως βασικός στο «Ούντινε», ωστόσο εδώ και ένα μήνα είναι εκτός αποστολής με… διοικητική απόφαση αφού δεν υπογράφει ανανέωση συμβολαίου.

Ο ποδοσφαιριστής, που συμμετείχε σε όλα τα ματς της Εθνικής του ομάδας στην ξέφρενη πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2020, έχει στην καριέρα του 143 συμμετοχές στη Serie A με τη φανέλα της Ουντινέζε και είναι δεδομένα ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο.

Exit mobile version