ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Μπράνκο!

Στη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, βρίσκεται η παραίτηση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο. Το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδας έθεσε προ των ευθυνών του, τον Πορτογάλο. Ο τελευταίος μετά από τη συζήτηση σε αρκετά έντονο ύφος που είχαν οι δύο άντρες, τόνισε...

ΠΑΟΚ: Η Γκιμαράες… ονειρεύεται τον Μπράνκο!
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, βρίσκεται η παραίτηση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο.

Το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδας έθεσε προ των ευθυνών του, τον Πορτογάλο.

Ο τελευταίος μετά από τη συζήτηση σε αρκετά έντονο ύφος που είχαν οι δύο άντρες, τόνισε πως θα φύγει από την ομάδα εφόσον θεωρείται από τη διοίκηση πως αυτός είναι ο υπεύθυνος για την αποτυχία να μπει η ομάδα στους ομίλους ενός ευρωπαϊκού θεσμού.

Πλέον ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση του Μπράνκο ή αν συνεχίσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως πριν δύο χρόνια, μετά τον αποκλεισμό από την Εστερσουντ, το ίδιο είχε συμβεί και με τον Λούμπος Μίχελ ο οποίος τελικά παρέμεινε στον Δικέφαλο

Exit mobile version