ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Πάτησε» Γιβραλτάρ ενόψει Λίνκολν (pic)

Στο Γιβραλτάρ έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στη Λίνκολν.

Στο Γιβραλτάρ έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ.
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ κατέφτασε στο Γιβραλτάρ προκειμένου να αγωνιστεί κόντρα στη Λίνκολν για τους ομίλους του Europa Conference League.

Η αποστολή του Δικεφάλου βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (14/9) στο Γιβραλτάρ. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη Λίνκολν, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να αφήσουν πίσω τους το «σοκ» και την εντός έδρας ήττα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και να επιστρέψει στις νίκες.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του Δικεφάλου στο twitter φαίνεται το Victoria Stadium. Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, την Πέμπτη, στις 19:45.

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με δύο απόντες στο ματς κόντρα στην Λίνκολν. Ειδικότερα, οι Αουγκούστο και Ζίβκοβιτς δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την εκτός έδρας προσπάθεια της ομάδας τους.

Ο Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τους: Πασχαλάκη, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένο, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντγκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσια.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τους δύο απόντες είναι και οι Ροντρίγκο Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ίνγκασον και Νέλσον Ολιβέιρα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: 

Exit mobile version