ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παίζουν με Ατρόμητο Κρμέντσικ – Ουάρντα!

Μετά την καθυστέρηση στο θέμα του Λάμπρου κόντρα στην ΑΕΛ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν αγωνία για το εάν οι Κρμέντσικ και Ουάρντα θα έχουν τα δελτία τους ώστε να αγωνιστούν στο Περιστέρι και να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στον Πάμπλο Γκαρσία.

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αφού τα δελτία των Κρμέντσικ και Ουάρντα εκδόθηκαν κανονικά και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο (19:30, NovaSports1).

Μετά την καθυστέρηση στο θέμα του Λάμπρου κόντρα στην ΑΕΛ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν αγωνία για το εάν οι Κρμέντσικ και Ουάρντα θα προλάβουν να έχουν τα δελτία τους ώστε να αγωνιστούν στο Περιστέρι και να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στον Πάμπλο Γκαρσία.

Τελικά, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και τόσο ο Τσέχος σέντερ φορ όσο και ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είναι έτοιμοι να αγωνιστούν εάν χρειαστεί.

Φυσικά, και το δελτίο του Λάζαρου Λάμπρου είναι έτοιμο και έτσι ο Πάμπλο Γκαρσία έχει τρεις επιπλέον λύσεις στη σημερινή αναμέτρηση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Exit mobile version