ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πιο κοντά στη «Νέα Τούμπα»

Το δρόμο του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας παίρνει σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr η εισήγηση περιβαλλοντικής έγκρισης του ειδικού χωρικού σχεδίου για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας του δήμου Θεσσαλονίκης. Η εισήγηση εστάλη, σύμφωνα με πληροφορίες από το την Διεύθυνση Περιβαλλοντικής...
ΠΑΟΚ: Πιο κοντά στη «Νέα Τούμπα»

Το δρόμο του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας παίρνει σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr η εισήγηση περιβαλλοντικής έγκρισης του ειδικού χωρικού σχεδίου για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η εισήγηση εστάλη, σύμφωνα με πληροφορίες από το την Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 προς την Γενική Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού και από εκεί στο ΚΕΣΥΠΟΘΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός έβαλε το μεγαλύτερο αυτογκόλ της ιστορίας του!»

Είχε προηγηθεί η δημόσια διαβούλευση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και την ανάπλαση της αλάνας της Τούμπα και η η αδειοδότηση από τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικών Αδειοδοτήσεων όπως και μια σειρά άλλων προαπαιτούμενων διαδικασιών.

Μετά την έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου εκτιμάται πως θα χρειαστούν κάποιοι μήνες μέχρι την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος, που οριοθετείται στα μέσα του 2021. Με την έκδοση του προεδρικού διατάγματος ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να εκδώσει οικοδομική άδεια και να προχωρήσει σε ανάθεση εργολαβίας για το χτίσιμο της «Νέας Τούμπας».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το χρονοδιάγραμμα τηρείται στο ακέραιο για ένα έργο που αποτελεί εξαγγελία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ, έργο το οποίο στην Βόρεια Ελλάδα «τρέχει» η προϊστάμενη του πρωθυπουργικού γραφείου Μακεδονίας, Μαρία Αντωνίου.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Πιο κοντά στη «Νέα Τούμπα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.