ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πώς ο Μιχαηλίδης λίγο έλειψε να φύγει

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι από τα φρέσκα πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι από τα φρέσκα πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με συνεχείς παρουσίες στα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ αλλά κυρίως με την αγωνιστική του εικόνα είναι αυτό που θέλει να βλέπει κάθε φίλαθλος.

Ένας νεαρός παίκτης από τα σπλάχνα ενός συλλόγου, άφθαρτο πρόσωπο και το πιο σημαντικό για τη Λίγκα αλλά και την Εθνική ομάδα, καλός παίκτης με πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Η κατάσταση δεν ήταν έτσι μέσα στη σεζόν για τον Μιχαηλίδη που είναι, ήδη, 20 ετών. Σε άλλες χώρες και ομάδες ένας παίκτης σε τέτοια ηλικία θα είχε ήδη καταταχθεί σε ποιο επίπεδο θα τον έβλεπε το κλαμπ.

Βασικό, αναπληρωματικό, στους υποψήφιους για δανεισμό;

Μόνο στην Ελλάδα ένας παίκτης 20 ετών θεωρείται ταλέντο. Ο Μιχαηλίδης, που έχει εξαιρετικά προσόντα (μπορεί να παίξει αλλά και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στη θέση του στόπερ) λίγο έλειψε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποτελέσει παρελθόν (έστω και ως δανεικός) τη φετινή σεζόν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχαηλίδης μέχρι να έρθουν τα πλέι οφ και μέχρι να επιμείνει ο Φερέιρα για εκείνον και τον Τζόλη, μετρούσε συμμετοχές μόνο με την Κ19.

Συγκεκριμένα 19 αγώνες με 2 γκολ και 3 στο Youth League. Αλλά καμία με την πρώτη ομάδα.

Έτσι κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχε πέσει στο τραπέζι, υπήρχε ως εναλλακτική να φύγει ο παίκτης δανεικός. Είναι, όμως, χαρακτηριστικό πως όποιο ενδιαφέρον υπήρχε, δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε κάτι υπαρκτό για ένα συγκεκριμένο λόγο.

Τα όποια κλαμπ ανέφεραν πως δεν είχαν δείγματα του παίκτη σε ματς πρώτης ομάδας. Κάτι που ήταν εμπόδιο ώστε να έρθει κάποια πρόταση.

Στην τελική βέβαια, αυτό δεν χάλασε καθόλου τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχαηλίδης βρήκε τον δρόμο για την πρώτη ομάδα και πλέον, λογίζεται στις λύσεις του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Μιχαηλίδης φέτος μετράει 6 συμμετοχές στα πλέι οφ, εκ των οποίων οι 3 τελευταίες είναι 90λεπτα (με το εντυπωσιακό γκολ-φάουλ στην Κρήτη) αλλά και 2 αγώνες στο Κύπελλο. Και με ένα μεγάλο ατού. Είναι αριστεροπόδαρος στόπερ, κάτι που δύσκολα βρίσκει μια ομάδα ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Να σημειωθεί πως, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, η πλευρά Μιχαηλίδη είχε γίνει δέκτης πολλών τηλεφωνημάτων από ατζέντηδες για συνεργασία.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης ανήκει στην ROGON, εταιρία του γνωστού Πολ Κουτσολιάκου.

ΠΑΟΚ: Τηλέφωνα Βρύζα-Διαμαντόπουλου για τον Μιχαηλίδη

Exit mobile version