ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Πρόταση στο Ανόβερο για Μάρβιν Ντουκς» (vids)

Γερμανικά δημοσιεύματα μιλούν για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μάρβιν Ντουκς. Όπως τονίζουν οι Γερμανοί, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψος 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Μάρβιν Ντουκς, ο οποίος ανήκει στο Ανόβερο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο Ζίβκοβιτς! Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας fussballtransfers.com γίνεται...

Μάρβιν Ντουκς
Μάρβιν Ντουκς
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Γερμανικά δημοσιεύματα μιλούν για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μάρβιν Ντουκς.

Όπως τονίζουν οι Γερμανοί, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψος 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Μάρβιν Ντουκς, ο οποίος ανήκει στο Ανόβερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο Ζίβκοβιτς!

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας fussballtransfers.com γίνεται φυσικά αναφορά στον Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος φαίνεται πως έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον παίκτη και έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα, καθώς από την θητεία του στην Βόλφσμπουργκ γνωρίζει τους ανθρώπους του Ανόβερου.

Πέρσι ο Ντουκς είχε 15 γκολ και 6 ασίστ σε 29 στην δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου ενώ πρόκειται για προϊόν των ακαδημιών της Ντόρτμουντ. Στην Bundesliga πέρα από την Ντόρτμουντ έχει αγωνιστεί και με τις Πάντερμπορν και Φορτούνα Ντίσελντορφ, καταγράφοντας συνολικά 31 συμμετοχές και δύο γκολ.

Exit mobile version