ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Ουαγκέ – Τσόλακ

«Στροφή» στην εγχώρια πραγματικότητα είναι υποχρεωμένος να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το πρώτο ματς κόντρα στην Κράσνονταρ έχει μπροστά του το ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, κόντρα στον Βόλο. Στη σαββατιάτικη (26/9, 18:30) αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να έχει δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του και αυτά δεν...

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

«Στροφή» στην εγχώρια πραγματικότητα είναι υποχρεωμένος να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το πρώτο ματς κόντρα στην Κράσνονταρ έχει μπροστά του το ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, κόντρα στον Βόλο.

Στη σαββατιάτικη (26/9, 18:30) αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να έχει δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του και αυτά δεν είναι άλλα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μούσα Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουαγκέ: «Η προπόνηση με Μέσι και Σουάρες με ανέβασε επίπεδο, τρελοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Οι παίκτες του Φερέιρα μετά το ταξίδι στη Ρωσία έχουν επιστρέψει στη βάση τους και σήμερα, τόσο ο Σενεγαλέζος μπακ όσο και ο Κροάτης σέντερ φορ θα προπονηθούν για πρώτη φορά με το υπόλοιπο γκρουπ.

Οι δυο τους εκτός απροόπτου θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς του Πανθεσσαλικού και αναμένεται η απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα για το αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ή όχι ανάλογα και με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Exit mobile version