ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συγκλόνισε ο Ζίβκοβιτς με τη διπλή αφιέρωση (pics)

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην τεράστια πρόκριση των «ασπρόμαυρων» επί της Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ζίβκοβιτς συγκλόνισε με τη διπλή αφιέρωσή του και τα έντονα συναισθήματα, που τον πλημμύρισαν. Αρχικά, ο Σέρβος γκολκίπερ πόσταρε μια...

Ζίβκοβιτς
Ζίβκοβιτς
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην τεράστια πρόκριση των «ασπρόμαυρων» επί της Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ζίβκοβιτς συγκλόνισε με τη διπλή αφιέρωσή του και τα έντονα συναισθήματα, που τον πλημμύρισαν. Αρχικά, ο Σέρβος γκολκίπερ πόσταρε μια φωτογραφία του πατέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή γράφοντας: «Πατέρα αυτό για σένα».

Λίγο αργότερα, ο έμπειρος πορτιέρο δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία πανηγυρίζει μαζί με τον Γιόσιπ Μίσιτς ένα περσινό γκολ του Κροάτη, γράφοντας στη λεζάντα: «Τα συναισθήματά μου είναι τόσο έντονα απόψε και πρέπει να πω ότι όλη η ομάδα γνωρίζει ότι εσύ έδωσες ενέργεια σε όλους μας. Τα λέμε σύντομα αδερφέ», στέλνοντας μήνυμα στον φίλο του και περσινό MVP των «ασπρόμαυρων», που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν αγωνίζεται.

Δείτε τις δύο αναρτήσεις του Ζίβκο Ζίβκοβιτς:

Exit mobile version