ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στα «ραντάρ» της Νάπολι ο Γιαννούλης

Την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ φαίνεται πως «εξετάζουν» οι άνθρωποι της Νάπολι, προκειμένου να ενισχυθούν στον Ιανουάριο.  Το όνομα του αριστερού οπισθοφύλακα του Δικεφάλου «έπαιξε» δυνατά στην Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι, με την Αταλάντα να φτάνει πιο κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να αρνούνται να τον παραχωρήσουν. Ο...

Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ φαίνεται πως «εξετάζουν» οι άνθρωποι της Νάπολι, προκειμένου να ενισχυθούν στον Ιανουάριο. 

Το όνομα του αριστερού οπισθοφύλακα του Δικεφάλου «έπαιξε» δυνατά στην Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι, με την Αταλάντα να φτάνει πιο κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να αρνούνται να τον παραχωρήσουν.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης εμπλέκεται πλέον και στους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους της Νάπολι, με τον Ιταλό δημοσιογράφο του “Rai”, Τσίρο Βενεράτο, να τονίζει πως η περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή παραμένει υπό παρακολούθηση, με τον ΠΑΟΚ να τον κοστολογεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τις αποδοχές του να κυμαίνονται στα 1,2 εκατομμύρια.

Exit mobile version