ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη Φενερμπαχτσέ ο Πέλκας με 1,5 εκ. ευρώ!

Ο Δημήτρης Πέλκας κλείνει στην Φενερμπαχτσέ με 1,5 εκατομμύριο ευρώ! Όπως όλα δείχνουν ο Πέλκας φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ για τελευταία φορά αφού ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στη Φενερμπαχτσέ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Όχι» του Μπίσεσβαρ στην Αλ Αΐν – Χάλασε η μεταγραφή! Η τουρκική ομάδα κατέθεσε πρόταση στον Δικέφαλο για τον...

Πέλκας
Πέλκας
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Δημήτρης Πέλκας κλείνει στην Φενερμπαχτσέ με 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Όπως όλα δείχνουν ο Πέλκας φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ για τελευταία φορά αφού ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στη Φενερμπαχτσέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Όχι» του Μπίσεσβαρ στην Αλ Αΐν – Χάλασε η μεταγραφή!

Η τουρκική ομάδα κατέθεσε πρόταση στον Δικέφαλο για τον αρχηγό του, ο οποίος όλα δείχνουν αφήνει την ομάδα με την οποία συνέδεσε την ποδοσφαιρική ζωή του. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με του Ρέμπε – Φερέιρα για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ δεν αποκλείεται ο ισχυρός άντρας των «ασπρόμαυρων» να μιλήσει και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και να πάρει την τελική απόφαση για το αν θα παραχωρηθεί.

Στην Τουρκία, ο Έλληνας διεθνής θα έχει ετήσιες απολαβές 1.200.000 ευρώ ενώ ο ΠΑΟΚ πέρα από τα χρήματα (λίγο πάνω από 1,5 εκατ.) θα διατηρήσει και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Στα 26 του χρόνια ο Δημήτρης Πέλκας αποχαιρετά τους «ασπρόμαυρους» μετά από 201 συμμετοχές, 44 γκολ, 32 ασίστ, ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0: Έπαιξε με τη «φωτιά» αλλά είχε… κίλερ

Μάτος: «Ήμουν προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο»

Κάκος για ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι!

Exit mobile version