ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην ΕΡΤ με 7,5 εκατομμύρια ευρώ!

Επιβεβαιώνεται απόλυτα το ρεπορτάζ του sportime που τον Απρίλιο ενημέρωσε για την πρόταση της ΕΡΤ στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να δίνει τα δικαιώματα του στο κρατικό κανάλι. Η μετακίνηση του ΠΑΟΚ από τη NOVA στην ΕΡΤ θα επικυρωθεί αύριο (4/7) και επίσημα. Το κρατικό κανάλι έχει καταθέσει πρόταση ύψους, 7.500.000 ευρώ το χρόνο, για...

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Επιβεβαιώνεται απόλυτα το ρεπορτάζ του sportime που τον Απρίλιο ενημέρωσε για την πρόταση της ΕΡΤ στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να δίνει τα δικαιώματα του στο κρατικό κανάλι.

Η μετακίνηση του ΠΑΟΚ από τη NOVA στην ΕΡΤ θα επικυρωθεί αύριο (4/7) και επίσημα.

Το κρατικό κανάλι έχει καταθέσει πρόταση ύψους, 7.500.000 ευρώ το χρόνο, για να εξασφαλίσει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Δικεφάλου με κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Ο ΔικέφαλοςΔικέφαλος ως όφειλε να κάνει, έχει καταθέσει στη NOVA την πρόταση της ΕΡΤ καθώς βάση συμβολαίου, η ΠΑΕ πρέπει να δώσει στη Nova το δικαίωμα της τελικής πρότασης. Ωστόσο η Nova δεν κατέθεσε ίση ή καλύτερη πρόταση ώστε να ανανεωθεί αυτόματα η συνεργασία, με την προθεσμία να λήγει σήμερα (3/7).

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα έχει από την Πέμπτη το δικαίωμα να υπογράψει συμβόλαιο με το κρατικό κανάλι, σε μία συμφωνία ιδιαίτερα καλή για αυτόν.

Exit mobile version